Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano en trozos (3 cm)
- 600 g de agua
- 500 g de patatas harinosas peladas y en trozos
- 300 g de pulpa de calabaza en dados (2-3 cm)
- 80 g de harina (y un poco más para trabajar la masa)
- 2 - 3 tiras de piel de limón (optioneel)
- 350 g de harina
- 1 huevo
- 3 cucharadita de sal
- harina para espolvorear
- 25 g de mantequilla
- 300 g de leche
-
150
g de queso taleggio en trozos
of 150 g de queso gruyère - 5 - 6 ramitas cebollino fresco picadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2178 kJ / 521 kcal
- Eiwitten
- 21.14 g
- Koolhydraten
- 69.39 g
- Vetten
- 17.75 g
- Vezels
- 5.24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ñoquis de batata fritos con salsa de gorgonzola
1 Std.
Pascualina
1h 45min
Ñoquis de patata
50min
Ñoquis de zanahoria con crema de calabacín
1 Std. 20 Min
Raviolis de calabaza asada y ricota en caldo de cordero (Cocción lenta)
9h
Pastel de maíz
45min
Gnocchis a la romana
45min
Risotto de remolacha y queso de cabra
45min
Buñuelos de acelga
45min
Ñoquis de espinacas con gorgonzola
1 Std. 20 Min
Empanadas criollas
3 Std.
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 Std. 30 Min