Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bacalhau
- 150 g sobras de pão partido em pedaços
- 100 g leite
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g curgete cortada em pedaços
- 400 g bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em pedaços
- ½ c. chá de sal
Béchamel
- 300 g leite
- 60 g farinha
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de vitela com batata e maçã
1 Std. 25 Min
Bacalhau espiritual
50 Min
Soufflé de peixe
1h 10min
Tomatada
25 Min
Lasanha de peixe
1h 5min
Empadão de vitela com 2 purés
1h 35min
Bacalhau com natas
40 Min
Bacalhau à comadre
1h 10min
Lasanha
50 Min
Soufflé de peixe
1 Std.
Açorda de peixe
20 Min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min