Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manteiga
- 450 g alho-francês cortado em rodelas
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 750 g água
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 2 cubos de caldo de legumes - 1 pitada de pimenta
- 180 g leite
- 100 g natas
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 923 kJ / 220.6 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 45.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de grão com alho-francês
45min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Sopa de abóbora e hortelã
40 Min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35min
Sopa de nabo e espinafres
45min
Creme de espinafres
40 Min
Sopa de alho-francês e nabiças
45min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Creme de couve-flor
45min
Creme de abóbora e hortelã
40 Min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min