Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 300 g abóbora cortada em pedaços
- 380 g tomate em pedaços
- 5 pés de hortelã, só as folhas
- 500 g água
- 300 g couve-flor
- ½ c. chá de sal
- 10 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 278.5 kJ / 66.6 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 2.1 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 219.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ervilhas com hortelã
20min
Sopa de couve-flor e grão-de-bico
50min
Sopa cremosa de ervilhas
40min
Sopa de ervilhas à alentejana
40min
Sopa de curgete com abóbora e burrata
50min
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30min
Sopa de alho-francês
40min
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Sopa de cenoura e pera
1h
Creme de abóbora e hortelã
40min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Creme de ervilhas
40min