Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g batata cortada em pedaços
- 200 g acelga cortada em juliana
- 400 g bebida de aveia
- 1 dente de alho
- 250 g dourada s/ pele e s/ espinhas
- 20 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
2 purés de legumes - introdução da curgete e do chuchu
30p
2 purés de peixe - introdução da couve, da beringela, do grão e dos cogumelos
40min
Puré de ervilhas e arroz integral
45 min
Cuscuz com legumes
1h 15min
Puré de legumes com bacalhau fresco
55 min
2 purés de borrego - introdução do feijão-verde e do agrião
30p
Papa de arroz com pera e abóbora
20p
Empadão de vitela com 2 purés
1sa 35 dk
O 1º puré de pescada
30p
2 purés de legumes - introdução da batata-doce e da abóbora
30p
3 purés de carne - introdução do peru, da couve-flor e dos brócolos
45 min
2 purés de frango - introdução da nabiça
30p