2 purés de legumes - puré base e introdução da alface

2 purés de legumes - puré base e introdução da alface

4.8 60 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
6 doses

Ingrediënten

  • batata cortada em pedaços
    300 g
  • cenoura cortada em pedaços
    500 g
  • cebola cortada em pedaços
    200 g
  • água
    350 g
  • alface cortada em pedaços
    50 g
  • azeite extra virgem (0,2% acidez) p/ servir
    6 c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 64.7 mg
Eiwitten 2.2 g
Calorieën 530.8 kJ / 126.9 kcal
Vetten 4.7 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...