Apparaten en accessoires
Frango à Brás
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
4 doses
Ingrediënten
-
salsa cortada em pedaços20 g
-
ovos6
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
azeite50 g
-
dentes de alho cortados ao meio2
-
cebola cortada em fatias200 g
-
bife de frango cortado em pedaços pequenos300 g
-
batata palha200 g
-
Azeitonas q.b. p/ guarnecer
-
Salada mista (alface e tomate) q.b. p/ guarnecer
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
536.9 mg
Eiwitten
29.3 g
Calorieën
2859.5 kJ /
683.4 kcal
Vetten
49.4 g
Vezels
2.8 g
Verzadigd vet
12.2 g
Koolhydraten
32.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebramos as nossas singularidades
32 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Esparguete à carbonara
30 Min
Massa
25 Min
Bolonhesa
1 Std. 10 Min
Esparguete com frango
40 Min
Puré de batata
45 Min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min
Esparguete preto com camarão
45 Min
Penne com guisado de frango
10 Std.
Bacalhau à Brás
30 Min
Camarão salteado
15 Min
Pica pau
20 Min
Frango de fricassé
1 Std. 15 Min