Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Mehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
Füllung
- 400 g Tomaten, entkernt, in Stücken
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 300 g Mozzarella, in Stücken
- 100 g gekochter Schinken, in dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3558 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2 godz. 30 min
Cannelloni al forno
1h 30min
Pizza Margherita
1h 45min
Minicalzone "Neptun"
1 godz. 20 min
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3 Std. 30 Min
Käsetaschen
45 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40min
Mini-Calzonen
1h 40min
Laugenbrezeln
1 godz. 15 min
Flammkuchen, klassisch
1 godz.