Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Würfel Hefe (40 g), zerbröselt
- 20 g Zucker
- 350 g Wasser
- 700 g Mehl
- ¼ TL Backpulver
- 1 TL Salz
- 80 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 Peperoni, rot, halbiert
- 2 Zweig Rosmarin, abgezupft, und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 60 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- Mehl zum Bearbeiten
- 700 g Schweinemett
- 4 Stängel Oregano, abgezupft
- ½ Zitrone, Bio, Schale abgerieben
- 6 EL Olivenöl
- Fleur de Sel zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2207 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 22 g
Alternatieve recepten
Knoblauch-Faltenbrot
1h 10 min
Knusprige Baconschnitten
3h 40min
Fatayer mit Rinderhack
2h
Kräuterfaltenbrot
1 Std. 20 Min
Amerikanische Bagels
2h
Mettröllchen mit Chilisauce
1h 15min
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1h
Lahmacun (Türkische Pizza)
1h
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40 min
Ofen-Burger
1h 45 min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2h 50min