
Apparaten en accessoires
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
4 Portionen
Ingrediënten
Teig
-
Mehl500 g
-
Wasser250 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 TL
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 TL
Füllung und Fertigstellung
-
Emmentaler in Stücken150 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Ricotta150 g
-
Tomatenmark50 g
-
Pizzagewürz1 EL
-
gekochter Schinken in Würfeln100 g
-
Salami in Würfeln100 g
-
Champignons in Scheiben200 g
-
Kaffeesahne
Voeding per 1 Portion
Calorieën
917 kcal /
3835 kJ
Eiwitten
43 g
Vetten
39 g
Koolhydraten
97 g
Vezels
7.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Viva l'Italia
75 recepten
Duitsland
Duitsland