Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Mehl
- 250 g Wasser
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 1 TL Zucker
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Emmentaler, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
-
150
g Ricotta
of 150 g Frischkäse - 50 g Tomatenmark
- 1 EL Pizzagewürz
- 100 g gekochter Schinken, in Würfeln
- 100 g Salami, in Würfeln
- 200 g Champignons, in Scheiben
- Kaffeesahne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3835 kJ / 917 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 7.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyros mit Pitabrot und Metaxasauce
35min
Käsekartoffeln vom Backblech
1 Std. 20 Min
Käsetaschen
45min
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Mini-Calzonen
1h 40min
Käse-Schinken-Röllchen
1 Std. 20 Min
Badischer Flammkuchen
1 Std.
Bacon-Spieße
1 Std. 30 Min
Bolognese-Pizza
1h 45min
Mozzarella-Salami-Happen
1h 45min
Hackfleischrolle mit Kartoffeln und Rotweinsauce
2 Std. 30 Min
Calzone mit Tomaten, Käse und Schinken
2 Std. 50 Min