Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- Olivenöl zum Einfetten
- 230 g Buttermilch
- 1 TL Zucker
-
15
g frische Hefe
of 1 Pck. Trockenhefe - 400 g Weizenmehl Type 550
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Fontinakäse
- 80 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken
- 80 g Gorgonzola, in kleinen Würfeln
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2431 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3.7 g
Alternatieve recepten
Käse-Blätterteig-Röllchen
1h 40min
Pizza mit Zucchini und Tomaten
19h
Calzoni mit Gemüse und Schinken
1h 45min
Spinat-Pizza mit Ei
1h 45min
Käsestangen
40min
Eis-Croissant mit Erdbeeren
15min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1h 45min
Pizzabrot mit Schinkenspeck und Fontina-Käse
2h 20min
Teigtaschen alla Romana
1h 15 min
Salami-Pizza mit Käserand
1h 50 min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1h 40min