Compatibele versies
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 212 g
- Vetten
- 282 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta Choux
2h
Albumi montati a neve
5min
Cream tart
4h
Ganache al cioccolato bianco
12 godz. 20 min
Crema al burro al cacao
10min
Ganache al cioccolato
12 godz. 20 min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min
Cioccolato plastico
12h
Glassa al burro
10min
Dacquoise ai lamponi
3 godz.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2h 20min