Compatibele versies
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 210 g di latte intero
- 10 g di sciroppo di glucosio
- 355 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di gelatina in polvere
- 380 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 35 g di pasta di nocciole
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 14681 kJ / 3509 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 212 g
- Vetten
- 282 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema al burro al cacao
10 Min
Pasta Choux
2h
Albumi montati a neve
5 Min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Profiteroles
2h
Ganache al cioccolato
12h 20min
Latte cotto di mandorle con coulis di frutti rossi
6h 30min
Macaron al cioccolato
24h
Red velvet cake
1 Std. 15 Min
Cheesecake alla salsa mou
4u. 50min