![Falafels Falafels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86E59956-3F7B-4DD9-9ABC-12352DF5E115/Derivates/10073070-F1AB-4C8E-A5DA-2FDF80DD7B76.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 200 g de pois chiches blancs secs
- 200 g de fèves sèches
- 1500 g d'eau froide
Le jour même
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g de persil plat frais
- 15 g de coriandre fraîche
- 3 c. à café de cumin en poudre
- 2 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de sel
- 300 g d'huile de friture
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 323 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min
Pain libanais épicé
3 Std. 30 Min
Chapati
1 Std. 10 Min
Baklavas libanais
1 Std. 5 Min
Manaïches au zaatar
2 Std.
Falafels
24h
Falafels
12 godz. 45 min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13 Std.
Houmous
3 Std. 30 Min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1 Std. 30 Min
Fatayers aux épinards
2h 5min
Pain indien (naan)
1 godz. 50 min