Apparaten en accessoires
Falafels
Voorbereiding. 45min
Totaal 24u.
30 pièces
Ingrediënten
La veille
-
200 g de pois chiches blancs secs
-
200 g de fèves sèches
-
1500 g d'eau froide
Le jour même
-
150 g d'oignons coupés en deux
-
15 g de persil plat frais
-
15 g de coriandre fraîche
-
3 c. à café de cumin en poudre
-
2 c. à café de ras el-hanout
-
1 c. à café de sel
-
300 g d'huile de friture
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 pièce
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
323 kJ /
81 kcal
Vetten
4 g
Koolhydraten
7.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Escapade au Liban
11 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Falafels
24u.
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13u.
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1u. 30min
Pad Thaï
50min
Fatayers aux épinards
2u. 5min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55min
Houmous
3u. 30min
Tahiné maison
25min
Pains au beurre d'herbes
1u.
Manaïches au zaatar
2u.
Falafels au four
40min
Chapati
1u. 10min