Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g de agua
- 2 cucharadas de café soluble
- 170 g de higos secos (y 5 higos más en mitades para decorar)
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa)
-
40
g de licor de café
of 40 g de crema de whisky (p.ej. Baileys®) - 10 - 15 g de azúcar glass (optioneel)
- 300 g de chocolate amargo, en trozos
- 50 g de mantequilla
- 4 - 5 virutas de chocolate
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1970 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de chocolate y chile
1h 15 min
Flan de cacao
4hod. 45min
Pastel de hojuelas de maíz Thermomix
2h 30min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4 godz.
Affogato chocolatoso
10min
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Herraduras de mazapán
1h
Chocolatines
4 godz. 30 min
Helado bicolor con praliné
Geen beoordelingen
Helado de chocolate
8h 30min
Caldo loco huasteco
1h
Macarrones de chocolate
24ч.