Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g ciemnych winogron
- 150 g czerwonego wina, słodkiego np. Porto
- 150 g cukru trzcinowego
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 3 łyżki wody
- 1 łyżka agaru
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1757 kJ / 419.9 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 102.3 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 9.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Powidła wiśniowe
1h 55min
Dżem z jabłek i kiwi
40 Min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1 Std. 30 Min
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 Min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min
Dżem z winogron
30 Min
Dżem z jabłek i winogron
45 Min
Sok z ciemnych winogron
40 Min
Dżem z malin i czarnej porzeczki
1 Std. 30 Min
Powidła śliwkowe
2h
Dżem śliwkowo-borówkowy; Dżem jabłkowo-dyniowy (z cukrem żelującym 2:1)
1 Std.