Compatibele versies
Dżem pomarańczowo-jabłkowy z płatkami migdałowymi Elżbiety Cybak
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g migdałów w płatkach
- 500 g miąższu pomarańczy
- 300 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 20 g cukru żelującego 3:1
- 200 g cukru
- skórka otarta z 1 pomarańczy, sparzonej
-
20
g cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 30 g cukru wanilinowego
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 6883 kJ / 1644 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 342 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 22 g
- Natrium
- 30 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1h 30 min
Dżem truskawkowo-jabłkowy
45 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 Min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1sa 15 dk
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 Min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1h 25 min
Powidła owocowe
1h 35 min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1h 30 min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1h 30 min
Konfitura ananasowa z wanilią
35min
Dżem z jabłek i kiwi
40 min