Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g żurawiny, suszonej
- woda, ciepła, do namoczenia żurawiny
- 100 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek
- 30 - 50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 40 g czerwonego octu winnego
- 2 szczypty cynamonu, mielonego
- 1 łyżka skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek
- 100 g wody
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty soli
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 4097 kJ / 979 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 204 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 596 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dżem z ciemnych winogron
1h 50 min
Dżem brzoskwiniowy z syropem z kwiatów czarnego bzu
25 min
Chutney truskawkowo-jabłkowy z zielonym pieprzem
1j
Powidła owocowe
1h 35 min
Konfitura jabłkowa z migdałami
1j 30 menit
Powidła wiśniowe
1 godz. 55 min
Dżem z melona
30 Min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min
Sos cumberland
15min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 Std. 25 Min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1j 30 menit
Dżem rabarbarowy z goździkami i imbirem
45 menit