Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g żurawiny, suszonej
- woda, ciepła, do namoczenia żurawiny
- 100 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 20 g oliwy z oliwek
- 30 - 50 g cukru trzcinowego, nierafinowanego
- 40 g czerwonego octu winnego
- 2 szczypty cynamonu, mielonego
- 1 łyżka skórki otartej z pomarańczy, ekologicznej, bez białych błonek
- 100 g wody
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 2 szczypty soli
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 4097 kJ / 979 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 204 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 13.5 g
- Natrium
- 596 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Powidła śliwkowe
2hod.
Sos cumberland
15 min
Rolada z indyka z brzoskwiniami i morelami na Varomie
1 Std. 45 Min
Marmolada truskawkowa z Aperolem®
20 min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2hod. 30min
Musztarda pomarańczowa
15 min
Konfitura jagodowa z anyżem
1 Std. 10 Min
Agrestowy chutney
40 Min
Musztarda gruszkowa
30 min
Konfitura brzoskwiniowo-żurawinowa
1 Std. 25 Min
Chutney truskawkowo-jabłkowy z zielonym pieprzem
1hod.
Orientalny chutney z moreli
1hod. 30min