Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zaczyn
- 45 g mąki gryczanej
- 30 g mąki ryżowej
- 85 g wody
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
Chleb
- olej rzepakowy, ilość do natłuszczenia formy
- 500 g wody, plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
- 10 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 20 g łusek babki płesznik (psyllium)
- 500 g miksu mąk bezglutenowych do wypieku chleba, Schär Mix B®
- 1 łyżeczka soli
- Voeding
- per 1 kromkę
- Calorieën
- 86.5 kJ / 20.7 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 0.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1u. 30min
Bezglutenowy chlebek arabski
1 Std. 50 Min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 Min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
10 Min
Bagietki bezglutenowe na piwie
15 Std.
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 Std. 45 Min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3h 10min
Focaccia (bez glutenu)
1h
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Bezglutenowy chleb ryżowy z kaszą gryczaną
1u. 30min
Bezglutenowe bułki
1u. 15min