Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g nasion kolendry
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 200 g czerwonej papryki, pokrojonej na kawałki
- 100 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
- 5 g soli
- 80 g koncentratu pomidorowego
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 10 g cukru
- 5 g papryki słodkiej, mielonej
- 5 g papryki ostrej, mielonej
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 985.1 kJ / 235.4 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 50.2 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.3 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 2115.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
"Bałagan w Eton" z owocami sezonowymi
2h 30min
Pasta Taramosalata
15 min
Placuszki z salsefii
1 godz.
Anchoiada
10 min
Boliwijski pilaw ryżowy
45 Min
Dressing orientalny
10 min
Pasta zhong
15 min
Arabska mieszanka przypraw
5 min
Peruwiańskie ceviche
1h 15min
Napój "antyoksydant"
10 min
"Dżem" bekonowy
1 godz. 20 min
Aioli
5 min