Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 citrons jaunes
- 1800 g d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 70 g d'huile d'olive
- 12 feuilles de vigne, fraîchement cueillies et soigneusement lavées
- 1 bouquet de persil frais
- 20 g de pignons de pin
- 25 g de noisettes émondées
- 25 g d'amandes émondées
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de fleur de sel
- 1 pincée de cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1526 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22.8 g
- Vetten
- 28.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Taktouka (salade de tomates et poivrons confits)
35min
Pain marocain
3 Std. 40 Min
Dim sum "Shao mai"
1 Std. 45 Min
Feuilles de vigne farcies au millet
2h 30min
Focaccias aux herbes
3 Std. 45 Min
Pain marocain
2h 45min
Schiacciata aux oignons et à la sauge
3 Std. 20 Min
Gnocchi de ricotta, sauce à l'artichaut
1h
Fatayer au fromage et menthe
2h
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Baklava doré
25 godz. 25 min