Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 35 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g de riz complet
- 1 bouquet de persil frais
- 100 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 100 g de céleri branche, coupé en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 2 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g d'eau
- 500 g de tomates pelées au jus
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 belles aubergines, coupées en deux dans la longueur
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 963 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 30.5 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aubergine farcie
1h 5 min
Gratin de brocoli au parmesan
1h 5 min
Lasagne à la ricotta et aux aubergines
1h 30 min.
Couscous d'orge aux légumes d'hiver
1h 20 min
Lasagne courgettes, aubergines et tomates
1 godz. 15 min
Courgettes farcies avec du riz aux tomates
1h 30 min.
Poivron farci au risotto de romarin
1 godz. 15 min
Gratin de chou-fleur, manchego et amandes
50 min
Lasagnes aux légumes
1 godz. 15 min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1h 20 min
Tomates farcies aux champignons et fruits à coque
1h 20 min
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1 godz.