Tangerine and Chocolate Log (French)

Tangerine and Chocolate Log (French)

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u. 55min
6 portions

Ingrediënten

Chocolate Icing
  • water plus extra for soaking
    85 g
  • caster sugar
    110 g
  • double cream
    65 g
  • gelatine leaves
    2
  • cocoa powder, unsweetened
    40 g
Tangerine Sorbet
  • tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
    450 g
  • icing sugar
    70 g
  • Cointreau
    1 Tbsp
    1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
  • large eggs separated
    3
  • caster sugar
    100 g
  • mascarpone
    250 g
  • cocoa powder
    2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 9.3 g
Calorieën 1891 kJ / 450 kcal
Vetten 26.5 g
Koolhydraten 42.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...