Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Icing
- 85 g water, plus extra for soaking
- 110 g caster sugar
- 65 g double cream
- 2 gelatine leaves
- 40 g cocoa powder, unsweetened
Tangerine Sorbet
- 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
- 70 g icing sugar
-
1
Tbsp Cointreau
of 1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
- 3 large eggs, separated
- 100 g caster sugar
- 250 g mascarpone
- 2 tsp cocoa powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1891 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 26.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11 godz. 5 min
Umami Paste
5 Min
Strawberry, Peach and Kiwi Tart (TM5)
Geen beoordelingen
Caviar Cream Cheese with Cress and Radish Salad
Geen beoordelingen
Barbecue Sauce
20 min
Yoghurt Dressing
5 Min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2h
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1h
Raw Chocolate Snaps
1h 5min
Masala Cherry Tiffin
2h 30min
Rolled Salmon Pancakes
45 Min