Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Icing
- 85 g water, plus extra for soaking
- 110 g caster sugar
- 65 g double cream
- 2 gelatine leaves
- 40 g cocoa powder, unsweetened
Tangerine Sorbet
- 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
- 70 g icing sugar
-
1
Tbsp Cointreau
of 1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
- 3 large eggs, separated
- 100 g caster sugar
- 250 g mascarpone
- 2 tsp cocoa powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1891 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 26.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melting Snowman Biscuits
3h
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Amaretti
35 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Orange Biscuits
1h
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2 godz. 20 min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Tiramisu
5 godz. 20 min
Palmiers Two Ways
1 Std. 40 Min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 Std. 15 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min