Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate Icing
- 85 g water, plus extra for soaking
- 110 g caster sugar
- 65 g double cream
- 2 gelatine leaves
- 40 g cocoa powder, unsweetened
Tangerine Sorbet
- 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
- 70 g icing sugar
-
1
Tbsp Cointreau
of 1 Tbsp Grand Marnier
Chocolate Ice Cream
- 3 large eggs, separated
- 100 g caster sugar
- 250 g mascarpone
- 2 tsp cocoa powder
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1891 kJ / 450 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 42.5 g
- Vetten
- 26.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45 min
Gluten-free Pain au Chocolat
6h 15min
Millionaire's Chocolate Tart
2 Std. 20 Min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Red Onion and Garlic Soda Bread
2h 15min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 Std. 15 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1 Std.
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Cappuccino Cake
2h
Red Grape and Olive Oil Cake
1 Std. 40 Min
Gluten-free Christmas Cake
732u. 30min