Apparaten en accessoires
Tangerine and Chocolate Log (French)
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u. 55min
6 portions
Ingrediënten
Chocolate Icing
-
water plus extra for soaking85 g
-
caster sugar110 g
-
double cream65 g
-
gelatine leaves2
-
cocoa powder, unsweetened40 g
Tangerine Sorbet
-
tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen450 g
-
icing sugar70 g
-
1 Tbsp Grand MarnierCointreau1 Tbsp
Chocolate Ice Cream
-
large eggs separated3
-
caster sugar100 g
-
mascarpone250 g
-
cocoa powder2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
1891 kJ /
450 kcal
Vetten
26.5 g
Koolhydraten
42.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Christmas Around the World
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1 Std. 45 Min
Egg Cognac Liqueur
15 Min
Triple-chocolate Christmas Pud
860 Std. 30 Min
Venison and Potato Goulash
50 Min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Cheesecake Ice Cream
6 Std. 20 Min
Mediterranean Turkey Roulades
45 Min
Vegan Cocktail Sauce
5 Min
Fruit sauce (coulis)
10 Min
Beef and White Bean Purée on Flatbread
5 Std. 15 Min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 Std. 55 Min
Spinach and Butternut Squash Roulade
2 Std.