Tangerine and Chocolate Log (French)
TM6 TM5 TM31

Tangerine and Chocolate Log (French)

4.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Chocolate Icing

  • 85 g water, plus extra for soaking
  • 110 g caster sugar
  • 65 g double cream
  • 2 gelatine leaves
  • 40 g cocoa powder, unsweetened

Tangerine Sorbet

  • 450 g tangerine or clementines, peeled, quartered then frozen
  • 70 g icing sugar
  • 1 Tbsp Cointreau
    of 1 Tbsp Grand Marnier

Chocolate Ice Cream

  • 3 large eggs, separated
  • 100 g caster sugar
  • 250 g mascarpone
  • 2 tsp cocoa powder

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1891 kJ / 450 kcal
Eiwitten
9.3 g
Koolhydraten
42.5 g
Vetten
26.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten