Gelado bicolor com praliné

Gelado bicolor com praliné

4.3 3 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 20min
8 doses

Ingrediënten

Praliné de amêndoa
  • açúcar
    50 g
  • água
    25 g
  • amêndoa s/ pele
    50 g
Gelado bicolor
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    500 g
  • leite condensado
    320 g
  • cacau em pó
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 76.5 mg
Eiwitten 6.3 g
Calorieën 1718.7 kJ / 410.8 kcal
Vetten 30.2 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 32.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...