
Apparaten en accessoires
Nussecken
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 30min
30 Stück
Ingrediënten
Teig
-
Milchreis150 g
-
Buchweizen120 g
-
Butter in Stücken100 g
-
Zucker70 g
-
Salz1 Prise
-
Wasser150 g
-
Johannisbrotkernmehl½ TL
Belag und Fertigstellung
-
Haselnüsse400 g
-
Butter weich, in Stücken200 g
-
Zucker200 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht2 TL
-
Wasser75 g
-
Aprikosenkonfitüre100 g
Voeding per 1 Stück
Calorieën
237 kcal /
993 kJ
Eiwitten
2 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
20 g
Vezels
23.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Glutenfrei
62 recepten
Duitsland
Duitsland

Glutenfrei
61 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk