Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 150 g Milchreis
- 120 g Buchweizen
- 100 g Butter, in Stücken
- 70 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 150 g Wasser
- ½ TL Johannisbrotkernmehl
Belag und Fertigstellung
- 400 g Haselnüsse
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 75 g Wasser
- 100 g Aprikosenkonfitüre
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 993 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 23.8 g
Alternatieve recepten
Vanillekipferl
2 Std.
Nussecken
1 godz. 10 min
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Biskuit
1 godz. 30 min
Nuss-Biskuit-Torte mit Himbeersahne
3 Std.
Orangenplätzchen
1 godz.
Bienenstich
3 Std.
Gedeckter Apfelkuchen
8 Std.
Russische Nussecken
3 Std.
Spritzgebäck
1 godz.
Nussecken de luxe
1h 45min
Mandel-Spritzgebäck
1 godz.