![Creamy scallop soup with chorizo Creamy scallop soup with chorizo](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8883FD5B-D3F6-4293-BD89-7360E065FA37/Derivates/EDC84CCD-F359-41C8-8FFE-9CEBE25C7078.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protides
- 21.5 g
- Glucides
- 7.7 g
- Lipides
- 23.3 g
- Graisses saturées
- 10.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 864.7 mg
Recettes alternatives
Meatloaf with mushroom sauce
1h 15min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1ч. 30 мин.
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Crab and ginger tart with chilli dressing
1ч. 30 мин.
Hot and sour prawn soup
45 min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Crab linguine
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Champagne poached chicken terrine
1ч. 30 мин.
Prawn and saffron risotto
30 min