Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 chorizo sausages (approx. 250 g), skins removed, cut into slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 eschalots, peeled and cut into halves (approx. 100 g)
- 2 celery stalks, cut into pieces (approx. 90 g)
- 150 g floury potatoes (e.g. Royal Blue, Ruby Lou, Coliban), peeled and cut into pieces (3 cm)
- 700 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 350 - 400 g scallops (approx. 18 scallops)
- 200 g pouring (whipping) cream
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1371.2 kJ / 326.3 kcal
- Protides
- 21.5 g
- Glucides
- 7.7 g
- Lipides
- 23.3 g
- Graisses saturées
- 10.8 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodium
- 864.7 mg
Recettes alternatives
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Beef stroganoff
35 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Chilli and garlic prawns
1h 10min
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Zurich-style veal strips with potatoes
2h 50min
Chilli crab pasta
35 Min
Garlic prawns
25 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55min
Mushroom sauce
20 Min