Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Protides
- 43.2 g
- Glucides
- 13.9 g
- Lipides
- 23.3 g
- Graisses saturées
- 4 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 610.2 mg
Recettes alternatives
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Chicken cacciatore
50 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2hod. 40min
Balsamic salmon and zucchini noodles
35 Min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Smoked salmon slice
2hod. 40min
Asian-style fish fillets
30 min.
Cod with citrus butter
40 Min
Sardines in parcels with green bean salad
Keine Bewertungen
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1 Std. 15 Min