Versions compatibles
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g hot water
- 4 potatoes (approx. 500 g), peeled and cut into cubes (1 cm)
- olive oil, for greasing
- 4 firm white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 eschalots
- 50 g unsalted butter
- 300 g leeks, white part only, cut into thin slices (5 mm)
- 50 g white wine
- 1 tsp gluten free cornflour (see Tips)
- 200 g thickened cream
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2290.6 kJ / 545.4 kcal
- Protides
- 36.6 g
- Glucides
- 21.4 g
- Lipides
- 33.9 g
- Graisses saturées
- 20.6 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 753.3 mg
Recettes alternatives
White fish and lemon risotto
30min
Risoni with salmon and spinach
25min
Steamed fish with green mash
50min
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Hearty seafood chowder
1h
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Hearty seafood chowder
45 min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Fish pie
1 godz. 15 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min