Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 500 g water
- 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 300 g broccoli, cut into florets
- 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
- 40 g butter
- sea salt, to taste (optional - see Tips)
- ground black pepper, to taste (optional)
- extra virgin olive oil, to serve
- micro herbs, to serve
- lemon, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1673 kJ / 398.3 kcal
- Protides
- 41.6 g
- Glucides
- 25.4 g
- Lipides
- 13 g
- Fibre
- 6.8 g
Recettes alternatives
Simple steamed salmon
30 min
Steamed Chinese greens
30 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20 min
Steamed beetroot with creamy walnut sauce
1h
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 Min
Silky sweet potato mash
25 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min