![Steamed fish with green mash Steamed fish with green mash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd3dc4ec-c8b0-418e-a0b1-e98ee8fb3b82/Derivates/bffef6d0-7ee5-43d6-b730-486b9bd64718.jpg)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 5 - 7 sprigs fresh parsley, leaves only
- 500 g water
- 500 g sweet potato (white or purple), peeled and cut into pieces
- 100 g leek, trimmed and cut into pieces
- 300 g broccoli, cut into florets
- 720 g firm white fish fillets (pin-boned - see Tips)
- 40 g butter
- sea salt, to taste (optional - see Tips)
- ground black pepper, to taste (optional)
- extra virgin olive oil, to serve
- micro herbs, to serve
- lemon, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1673 kJ / 398.3 kcal
- Protides
- 41.6 g
- Glucides
- 25.4 g
- Lipides
- 13 g
- Fibre
- 6.8 g
Recettes alternatives
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Simple steamed salmon
30 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Sardines in parcels with green bean salad
Pas d’évaluation
Garlic mushrooms
25 min
Spring frittata
1h 15min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 min
Poached chicken with liquid stock
25 min
Brown basmati rice
35 min
Steamed Chinese greens
30 min
Steamed greens with lemon feta
20 min