Versions compatibles
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g brown onions, cut into halves
- 100 g bacon cubes
- 500 - 600 g pork tenderloins
- 2 tsp salt
- ¼ tsp ground pepper
- 1 - 1 ½ tsp ground sweet paprika
- 6 - 8 slices lean bacon, smoked (60-80 g)
- 500 g preserved sauerkraut
- 1 dried bay leaf (optionnel)
- 3 juniper berries (optionnel)
- 500 g water
- 750 g potatoes, cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp oil, for frying
- 250 g onions, cut into halves
- 140 g full cream milk
- 40 g unsalted butter
- 2 - 3 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protides
- 47 g
- Glucides
- 37 g
- Lipides
- 25 g
- Fibre
- 6.4 g
Recettes alternatives
Pork cannelloni with vegetable sauce
1hod.
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Turkey breast roulade with apricot and hazelnut stuffing
50 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Brak ocen
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 godz. 30 min
Baked pumpkin and beef stew
3h
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Chicken and mushroom lasagne
1 godz. 55 min