Versions compatibles
Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 - 2 tbsp sumac, to taste
- 1 tbsp dried oregano
- 1 ½ tsp salt, plus extra for seasoning
- 1 tsp ground black pepper, plus extra for seasoning
- 1600 g water
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into quarters
- 3 celery stalks, cut into pieces
- 3 garlic cloves, roughly chopped
- 1200 - 1300 g beef roast, trimmed (see Tip)
- 1000 g new baby potatoes, washed
- 1 - 2 tbsp oil, plus extra to taste
- 1 - 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 2 - 3 tbsp pitted black olives, roughly chopped
- mixed leafy greens, of choice to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1998.1 kJ / 475.7 kcal
- Protides
- 52.9 g
- Glucides
- 24.2 g
- Lipides
- 17.2 g
- Graisses saturées
- 4.5 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodium
- 1265.4 mg
Recettes alternatives
Swedish meatballs with gravy
30 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Rosemary and green peppercorn pork fillet
5h 15 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3 Std. 35 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3h 15min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Santiago cake
1小时 20 分钟
Beef and mushroom hot pot
2h
Lamb and feta meatballs
30 Min