Appareils et accessoires
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
Prép. 25min
Total 40min
6 portie
Ingrédients
Lamskroon
-
lamsvlees lamskroon, beenderen schoongemaakt1200 g
-
zout om te kruiden
-
peper, gemalen om te kruiden
-
olie2 el
-
boter50 g
-
rozemarijn, vers3 takjes
-
tijm, verse3 takjes
-
teentjes knoflook plat gedrukt2
-
witte wijn60 g
Paddenstoelenrisotto
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2 cm)70 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in blokjes (2 cm)400 g
-
boter20 g
-
olijfolie30 g
-
risottorijst375 g
-
kalfsfond of lamsfond900 g
-
zout1 ½ - 2 tl
-
peper, gemalen1 tl
Afwerking
-
bieslook, vers fijngehakt10 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2130 mg
Protides
42 g
Calories
5221 kJ /
1248 kcal
Lipides
92 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
40 g
Glucides
57 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Moelleux
Pas d’évaluation
Pizza met parmaham en walnoten
Pas d’évaluation
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Pas d’évaluation
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Pas d’évaluation
Bietencarpaccio met Burrata
Pas d’évaluation
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Pas d’évaluation
Tarbot in champagnesaus
Pas d’évaluation
Nasi Goreng
40min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Pas d’évaluation
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Pas d’évaluation