Appareils et accessoires
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Prép. 15min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
salade bladeren gemengd300 g
-
komkommer in dunne plakjes gesneden250 g
-
avocado in blokjes of plakjes gesneden, bestrijk met wat citroensap om oxidatie te voorkomen150 g
-
groene paprika in plakjes gesneden (1 cm x 3 cm) of in blokjes gesneden100 g
-
appel, type Granny Smith in blokjes (1 cm)100 g
-
radijsjes in dunne plakjes gesneden150 g
-
kipfilets gekookt, in dunne plakjes gesneden200 g
-
citroensap, vers geperst15 g
-
dille, vers alleen de blaadjes15 g
-
bieslook, vers in ringetjes gesneden (2 cm)15 g
-
peterselie, vers alleen de blaadjes20 g
-
lente-ui in plakjes gesneden (1 cm)20 g
-
olijfolie50 g
-
balsamicoazijn van appel60 g
-
honing10 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
10 g hennepzaadgeroosterd sesamzaad10 g
-
water (optionnel)50 - 100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
401.7 mg
Protides
20.3 g
Calories
1656.6 kJ /
395.9 kcal
Lipides
22.9 g
Fibre
6.4 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
29.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Groene Zomersalades
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Pas d’évaluation
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Pas d’évaluation
Thaise nachos
Pas d’évaluation
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4h
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Gazpacho
1h 15min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Zonnige groentetaart
Pas d’évaluation
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Pas d’évaluation