Appareils et accessoires
Balletjes in tomatensaus
Prép. 15min
Total 1h 10min
4 portie
Ingrédients
Gehaktballetjes
-
brood vers of oudbakken, in stukken gesneden40 g
-
melk80 g
-
bladpeterselie, vers alleen bladeren6 - 12 takjes
-
teentje knoflook (optionnel)1
-
rundergehakt400 g
-
eieren2
-
zout½ theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Tomatensaus
-
olie plus extra voor het invetten20 gram
-
teentje knoflook1
-
uien in partjes gesneden200 g
-
tomatenblokjes uit blik600 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1323.3 mg
Protides
25.8 g
Calories
1876.6 kJ /
448.5 kcal
Lipides
29.3 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
9.7 g
Glucides
22.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
De eerste hap: Vruchtenpuree
Pas d’évaluation
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Lolly's met aardbeien
Pas d’évaluation
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Pas d’évaluation
Spaghetti Bolognese
40min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Pas d’évaluation
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1h 20min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Veelzijdige gladde soep
45min
Aalsterse Vlaai
1h