Appareils et accessoires
Aardappelpuree met de Peeler
Prép. 10min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
Schillen
-
water1200 g
-
extra vergine olijfolie (optionnel) (zie tip)2 tl
-
900 g rode aardappelen, in stukken (± 5 cm breed)vastkokende aardappelen in stukken (± 5 cm breed),900 g
Aardappelpuree
-
groentenbouillon140 g
-
volle melk85 g
-
boter in stukken60 g
-
knoflookpoeder (facultatief)1 tl
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
verse peterseliebladeren als afwerking
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
623.7 mg
Protides
5.5 g
Calories
1224.3 kJ /
292.6 kcal
Lipides
12.4 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
7.7 g
Glucides
41.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TM Basis
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vanille-ijs
12h
Tumis Buncis
Pas d’évaluation
Honey BBQ Chicken
Pas d’évaluation
Prei en Kaas Taart
1h 5min
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Boter plank met spinaziepesto
10min
Spaghetti carbonara
30min
Loempia’s
55min
Verfrissende Melkdrank
5min
Miso Udon Noedels
20min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h