Appareils et accessoires
Tomatensoep met Burrata
Prép. 5min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
rijpe tomaten type heirloom, in vieren1000 g
-
rode ui in schijfjes gesneden (1-1,5 cm)100 g
-
knoflookteentjes4
-
olijfolie30 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
groentebouillon150 g
-
basilicumblad, vers plus extra voor garnering40 gram
-
slagroom (ong. 48% vet)40 g
-
burrata (ongeveer 4 bolletjes)230 g
-
knapperig brood in blokjes, voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
675.9 mg
Protides
16.1 g
Calories
1405.8 kJ /
336 kcal
Lipides
24.6 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
10.9 g
Glucides
15.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soep, puur genieten
4 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Veelzijdige gladde soep
45min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Appelmuffins
40min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Veelzijdige gladde soep
45min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
50min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Béchamelsaus
15min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Pompoensoep met room
35min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min