Appareils et accessoires
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
16 oz yellow squash, (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade widthzucchini (approx. 3 med), ends trimmed in a circular shape to fit the blade width16 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water divided9 oz
-
fresh mixed mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced, divided20 oz
-
garlic cloves3 - 5
-
shallot halved1 oz
-
extra virgin olive oil plus 1 tbsp to sauté1 oz
-
tomato paste2 tbsp
-
salt1 tsp
-
1 oz red wineMarsala wine1 oz
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
521.8 mg
Protides
7.2 g
Calories
683.3 kJ /
163.3 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
3.1 g
Graisses saturées
1.9 g
Glucides
12.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize Your Life
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Salted Caramel Ice Cream
Pas d’évaluation
Pork with Chili and Coconut Relish (Diabetes)
45min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Vegan Eggplant Massaman Curry
Pas d’évaluation
Tuna Tartare
40min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45min
Eggplant Stacks
1h 35min