Appareils et accessoires
Gluten free madeleines
Prép. 10min
Total 4h 25min
24 portions
Ingrédients
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk30 g
-
oil10 g
-
gluten free flour120 g
-
gluten free baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
icing sugar to dust
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
34.5 mg
Protides
1.1 g
Calories
346.4 kJ /
82.8 kcal
Lipides
5.1 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
8.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Madeleines
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten free shortbread
1h 35min
Orange sponge cake
1h
Macadamia chocolate cookies
45min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Pas d’évaluation
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30min
Black sesame cream soup
15min
Banana bread
1h 40min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Empanada pastry
45min
Christmas Cake (Diabetes)
2h 45min
Paris–Brest with praline cream
26h