Appareils et accessoires
Grand Marnier® soufflé
Prép. 10min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
butter for greasing
-
white sugar plus 6 tsp extra for coating70 g
-
full cream milk250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
egg yolks3
-
gluten free flour mix (see Tips)20 g
-
Grand Marnier®60 g
-
egg whites5
-
pure icing sugar for dusting
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
81.5 mg
Protides
7 g
Calories
1365.5 kJ /
325 kcal
Lipides
17.6 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
10.6 g
Glucides
35.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Good food, gluten free
94 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Hollandaise sauce
15min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Tartare sauce
10min
Cheese soufflés
30min
Béarnaise Sauce
20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Apricot apple pie
1h 40min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7h 10min
Basil sorbet (palate cleanser)
10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Wasabi mayonnaise
10min
Oysters with lime granita
5min