Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Boiled Rice
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt
- ½ oz olive oil
- 9 oz parboiled rice
Shredded Chicken
- 1 oz soy sauce
- ½ oz toasted sesame oil
- 9 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into long strips (1 in. wide)
Vegetables
- 4 oz carrots, peeled (1-2 carrots)
- 7 oz Persian cucumber, unpeeled, ends removed
- 7 oz Roma tomatoes, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 3 ½ oz red onion, halved vertically (½ onion)
- 5 ½ oz baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 ripe avocados, peeled, pitted, thinly sliced
Yogurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs fresh cilantro, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper, to taste
- 9 oz plain Greek yogurt
- 3 ½ oz mayonnaise
- 4 tbsp roasted cashews
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3350 kJ / 800 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 62 g
- Lipides
- 47 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodium
- 899 mg
Recettes alternatives
Peeler Sweet Potato Casserole
1 Std. 20 Min
Arnold Palmer Lemonade
20 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Shrimp Aguachile
15min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 Min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1 Std. 20 Min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Cheese Omelet with Spinach
25 Min
Chicken Shawarma Bowl
1 Std.