Appareils et accessoires
Taart met peer en brie
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 porties
Ingrédients
-
bloem200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) koud, in stukken gesneden80 g
-
water koud65 g
-
zout½ tl
-
brie kaas in stukken gesneden200 g
-
peren geschild (ongeveer 300 g)2
-
verse tijm (optionnel) voor decoratie2 - 3 takjes
-
zwarte peper, gemalen om te bestrooien
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Sodium
434 mg
Protides
15 g
Calories
2100.3 kJ /
502 kcal
Lipides
27 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut en gembersoep
35min
Glutenvrije appel- en citroentaart
1h 30min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Pas d’évaluation
Oriëntaalse brunch
Pas d’évaluation
Gorgonzola spread
Pas d’évaluation
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Pas d’évaluation
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Vegan moussaka
1h 50min
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Cijfertaart
Pas d’évaluation