Appareils et accessoires
Boterhammen met spinazie pesto
Prép. 25min
Total 1h 55min
6 porties
Ingrédients
-
water200 g
-
boter in stukken, en iets meer om in te vetten70 g
-
bloem500 g
-
4 g gedroogde gistverse gist verkruimeld10 g
-
suiker1 tl
-
zout1 ½ tl
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse jonge spinazie150 g
-
teentje knoflook1
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten50 g
-
extra vergine olijfolie120 g
-
gemalen zwarte peper1 - 2 snuifjes
-
salade bladeren
-
gemengde groenten (bv. : komkommer, rode paprika, courgette, gele paprika, olijven...)
-
eieren hardgekookt, in plakjes gesneden1 - 2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
506 mg
Protides
17 g
Calories
2801 kJ /
669 kcal
Lipides
38 g
Fibre
4.2 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Carnaval
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Vegan boter
Pas d’évaluation
Vegan jus
40min
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Pas d’évaluation
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Pas d’évaluation
Paashaas macarons
Pas d’évaluation
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Rogge flatbreads
Pas d’évaluation
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Pas d’évaluation
Yoghurt met rode vruchten
12h 20min