Appareils et accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Prép. 5min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
1000 kJ /
239 kcal
Protides
6.1 g
Glucides
48.1 g
Lipides
3.8 g
Fibre
1.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Lactosevrije milkshake
Brak ocen
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50 min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12 godz. 15 min
Koken van speltgraan
Brak ocen
Abrikozen ketchup
Brak ocen
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2 godz. 35 min
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.
Aziatische groentesoep met tofu
1 godz. 30 min