Appareils et accessoires
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
Prép. 5min
Total 35min
4 porties
Ingrédients
-
verse peterselie , waarvan de blaadjes gewassen en gedroogd zijn1 bos
-
parmezaankaas , in stukken (3 cm)20 g
-
aardappelen , in stukken (3 cm)200 g
-
water1000 g
-
groentenbouillonblokjes2
-
boter10 g
-
rijst (kooktijd 16 minuten)200 g
-
zout1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Calories
1000 kJ /
239 kcal
Protides
6.1 g
Glucides
48.1 g
Lipides
3.8 g
Fibre
1.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gevarieerd koken elke dag
52 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Linzensoep met spinazie
50 min
Aardappel-wortel hapjes
40 min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Rauwe chocolade bietencake
Brak ocen
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30 min
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 min
Pompoensoep
35 min
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Kweeperentaart
8 godz.
Chorizo, aardappel en koolsoep
Brak ocen
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Brak ocen