Appareils et accessoires
Pittige Goulash met Donker Bier
Prép. 15min
Total 3h 10min
8 portie
Ingrédients
-
olijfolie90 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden6
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)1200 g
-
rode uien in partjes gesneden500 g
-
chillipeper, vers in stukjes gesneden (naar smaak aanpassen)1 - 2
-
stout bier200 g
-
vleesbouillonblokjes (voor 0,5 l)2
-
steranijs2 - 4 stukken
-
zout1 tl
-
peper, gemalen1 tl
-
10 - 12 witte uiensjalotten10 - 12
-
wortelen in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te serveren
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
1021.4 mg
Protides
36.6 g
Calories
1717 kJ /
410 kcal
Lipides
17.4 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
3.6 g
Glucides
25.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Mediterrane groentepasta
Pas d’évaluation
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Pas d’évaluation
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Quiche met Ricotta en Paprika
Pas d’évaluation
Tikka Masala van Bloemkool
30min