Appareils et accessoires
Zoetzure varkensribbetjes
Prép. 10min
Total 40min
4 porties
Ingrédients
-
olie10 g
-
verse gember in dunne plakjes10 g
-
varkensribbetjes in kleine stukken (ong. 5 cm)500 g
-
poedersuiker naar eigen smaak50 g
-
rijstwijn50 g
-
azijn50 g
-
lichte sojasaus15 g
-
donkere sojasaus10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
33.1 mg
Protides
14.2 g
Calories
3193.5 kJ /
763.3 kcal
Lipides
71.5 g
Fibre
0.1 g
Graisses saturées
29.3 g
Glucides
13.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Traditionele recepten
47 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Speculoospasta
10min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Pas d’évaluation
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Pas d’évaluation
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Pas d’évaluation
Champagne en pompelmoes sorbet
Pas d’évaluation
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Varkensbuik met noedels en barbecuesaus
Pas d’évaluation
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Roze pompelmoes en rode bessensap
Pas d’évaluation
Dadel curry dip
5min