Appareils et accessoires
Fruit minestrone met saffraan crème
Prép. 15min
Total 40min
6 porties
Ingrédients
Saffraan crème
-
honing20 g
-
suiker30 g
-
saffraan draadjes1 dosis
-
room, min. 30% vet300 g
-
volle melk200 g
-
eierdooiers5
-
perzik1
-
aardbeien200 g
-
frambozen100 g
-
sinaasappelsap2 el
-
aardbeienlikeur (optionnel)2 el
De crumble
-
bruine suiker50 g
-
amandelpoeder30 g
-
zachte boter in stukken50 g
-
bloem50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
6.8 g
Calories
1493 kJ /
357 kcal
Lipides
16 g
Fibre
4 g
Glucides
45.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Leve de lente
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Zeevruchtenrijst
Pas d’évaluation
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Pas d’évaluation
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30min
Koken van basmatirijst
35min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1h 50min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1h 15min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gegratineerde coquilles
25min