Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 cod fillets, skin-on (approx. 7 oz ea.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to garnish
- 4 sprigs fresh thyme, plus extra to garnish
- 2 tsp lemon zest, grated, plus extra to garnish
- 56 oz water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)
- 1 oz lemon juice, freshly squeezed, plus 1 tsp to garnish
- 1 oz shallots, cut in halves
- 7 oz raw beets, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 9 ½ oz risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)
- 4 ½ oz dry white wine
-
20 ½
oz water
ou 20 ½ oz vegetable broth -
1
tsp vegetable stock paste
ou ½ vegetable stock cube, crumbled - 1 - 2 stalks fresh lemongrass, cut in slices (2 in.)
- 1 ½ tsp salt
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 ½ oz unsalted butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2366 kJ / 565 kcal
- Protides
- 42 g
- Glucides
- 53 g
- Lipides
- 18 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 1501 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Steamed Asparagus
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2u. 45min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Steamed Cod Over Greens
40min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h