Appareils et accessoires
Apple cider dressing
Prép. 5min
Total 5min
140 g
Ingrédients
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 140 g
Sodium
472.6 mg
Protides
1.6 g
Calories
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Lipides
60.1 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
10.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
Chunky guacamole
10min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Chile con queso cob loaf
40min
Lime and ginger dressing
30min
Spicy tuna dip
5min
Classic Polish 'tort'
2h 25min
Pizza in Bianco
1h 20min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h