Appareils et accessoires
Apple cider dressing
Prép. 5min
Total 5min
140 g
Ingrédients
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 140 g
Sodium
472.6 mg
Protides
1.6 g
Calories
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Lipides
60.1 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
10.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Roasted Chicken with Vegetables
Pas d’évaluation
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Pas d’évaluation
Chunky guacamole
10min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Kale mash
30min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Spicy pineapple vinaigrette
Pas d’évaluation