Appareils et accessoires
Parmesan gelato
Prép. 15min
Total 4h 30min
25 pieces
Ingrédients
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (optionnel)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
131.2 mg
Protides
3.6 g
Calories
726.7 kJ /
173 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
6.5 g
Glucides
6.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Calendar favourites
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25h 20min
Tartare sauce
10min
Caesar salad dressing
10min
Béarnaise sauce
20min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Lemon caper butter
10min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Apple, leek and sage sauce
15min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Scallops with pea purée
25min