Appareils et accessoires
Lime and ginger dressing
Prép. 30min
Total 30min
470 g
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 470 g
Sodium
8218.9 mg
Protides
20.8 g
Calories
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
40.5 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
111.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Tomato and onion gravy (South African)
25min
Tequila kiwi smash
5min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, using modes)
50min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1h 35min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Thai Dressing
30min
Pil pil sauce
5min
Steamed rhubarb (300-450 g)
20min
Homemade miso soup
55min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min