Appareils et accessoires
Flan van asperges met zeetong
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
31.8 g
Calories
1360 kJ /
325 kcal
Lipides
19.3 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30min
Gewone yoghurt
14h
Karamelpoeder
1h
Romige courgettensoep
35min
Aspergesoep met citroen
55min
350 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
250 g sjalot kleuren
Pas d’évaluation
250 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Pas d’évaluation
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min