Appareils et accessoires
Flan van asperges met zeetong
Prép. 30min
Total 1h
4 porties
Ingrédients
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
31.8 g
Calories
1360 kJ /
325 kcal
Lipides
19.3 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asperge
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Glühwein
15min
Spinazierisotto met asperges
40min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8h 10min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Vegan moussaka
1h 50min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Pas d’évaluation
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Mayonaise
5min